Fröken von Sydow rasar över nakenchockarDen redan så lillgamla Ebba von Sydow utalade sig i gårdagens (fredag 19 dec) Metro, om senaste tidens "nakenchockar" som rubriken lyder.  Det efter att Jennifer Aniston i senaste GQ frontar tidningen endast iförd en slips, Ebba menar att det är "2009 års värsta omslag, och då har året inte ens börjat". Det coola första uppslaget på Katrin Zytomierska syns på bild men blir knappt omnämt i texten, finns väl inte mycket att klaga på där enligt mig, roliga bilder, som speglar den galna bloggdrottningen. Det fanns en tanke från Cafés sida att låta Katrin pryda omslaget, men efter mycket diskuterande togs beslutet att Nyqvist skulle hamna på omslaget. Lite trist enligt mig men de ansåg att humorn i ett Katrin-omslag inte går hem hos svenska folk, med tanke på Cafés historia och att strumporna skulle skymma för mycket av bilden. Ebba fortsätter: "Det hjälper inte hennes varumärke. Hon kommer varken få bättre betalt eller större roller." Jag själv tycker att om man har en snygg kropp varför inte visa upp den då, bara det görs på ett snyggt och värdigt sätt.En första skiss på ett Katrin-omslag.


GQ's omslag med Jennifer Aniston.

Café #1 2009


Nya Café ut nu! 156 sidor. Stor intervju med Michael Nyqvist, foto av Calle Stoltz. Höstens skandaldrottning Katrin Zytomierska talar ut, foto av Henrik Halvarsson. Bilder ur 2009-års Pirellikalender fotat av  Peter Beard i Afrika med elefanter som tema.
Du får även ett par exklusivt designade strumpar av redaktionen. Dessutom är recensionssidorna layoutade av mig. Bättre kan det inte bli. Köp nu!

Ny tiding: Demo


RSS 2.0